Київський міжнародний меблевий форум Назад

Київський міжнародний меблевий форум

12 - 15 березня 2018 року, при підтримці RIA.com, відбудеться Київський Міжнародний Меблевий Форум KIFF та Міжнародна виставка інноваційного меблевого виробництва МТКТ Innovation.

Починаємо весну разом з головною меблевою виставкою України - Київським Міжнародним Меблевим Форумом KIFF 2018!

12 – 15 березня 2018 року,

Міжнародний Виставковий Центр,

Київський Міжнародний Меблевий Форум KIFF

Міжнародна виставка інноваційного меблевого виробництва МТКТ Innovation.

Що чекає вас на КIFF 2018: меблі для житлових та громадських приміщень, масштабна експозиція кухонь, освітлення, дизайн-студії, декор, двері, інтер’єрні рішення, домашній текстиль, сонцезахисні системи.

Що чекає вас на МТКТ Innovation: інноваційні меблеві технології, комплектуючі, фурнітура, текстиль, обладнання та інструменти.

Факти про KIFF та МТКТ 2018:

  • 3 експозиційні павільйони

  • Площа виставок: 25000 кв.м

  • Більше 300 учасників, що представляють більше 500 торгових марок
  • 10 країн-учасниць: Австрія, Азербайджан, Білорусь, Італія, Німеччина, Польща, Румунія, Туреччина, Україна, Чехія
  • НАЙБІЛЬША ЕКСПОЗИЦІЯ КУХОНЬ за останні 10 років
  • Щоденно майстер-класи, презентації та семінари від дизайнерів та архітекторів з України та інших країн світу.

            Що варто уваги  на KIFF 2018?

  • Головним інтелектуальним майданчиком KIFF 2018 стане Urban Tech Ukraine (UTU) – інноваційна зона-лекторій, спроектована у вигляді екранних порталів та глядацького залу.

Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», PRIMA INTERIOR, архітектор Наталія Олексієнко.

UTU представить майстер-класи відомих українських дизайнерів: Оксани Моторної, Олени Фатєєвої, Родіона Гончарова, Віталія Івахова, Наталії Олексієнко, Стаса Деміна, Михайла Донського, Марини Черкашиної, Олександра та Володимира Юдіних, Олега Волосовського, Сольмаза  Фуляди та інших.

Також на UTU будуть виступати спеціальні гості виставки. Серед них: Кейс Донкерс (Cees Donkers) – провідний архітектор м. Ейндховен (Нідерланди), Стефано Адріані (Stefano Adriani) – дизайнер дизайн-бюро Adriani&Rossi (Італія), Нікола Тікоцці (Nicola Ticozzi) - директор курсів HoReCa Design при POLI.design — Politecnico di Milano (Італія), Маттео Б’янкі (Matteo Bianchi)  - дизайнер інтер’єрів (Велика Британія).

  • Міжнародна інтер’єрна  премія INTERIUM 2018. У цьому році на участь у конкурсі було подано більше 200 заявок з 5 країн. Найкращий інтер’єр громадських та житлових приміщень будуть обирати авторитетне журі у складі фахівців з України, Італії, Греції, Нідерландів, Великобританії. Нагородження 14 березня, 18:00.
  • Конкурс Best Mebel.Ua, що визначить найкращі зразки меблів українських виробників та конкурс «Меблевик року», де буде обрано найкращих українських виробників. Нагородження 15 березня,12:30.
  • ВПЕРШЕ! KIFF KIDS SPACE! Саме тут діти з самого раннього віку зможуть отримати унікальну можливість дослідити навколишній простір через майстер-класи та захоплюючі ігри про технології та дизайн. Партнер KIFF KIDS SPACE – дизайнер Артем Ронський.
  • Конференція Української асоціації меблевиків «Ініціативи, які направлені на розвиток меблевого сектору в рамках EU4Business» за участі Ольги Іванченко, координатора проектів Групи розвитку та фінансування МСБ ЄБРР в Україні.

        Режим роботи виставок:

       12 – 14 березня з 10:00 до 19:00

       15 березня з 10:00 до 17:00

       Офіційне відкриття:

       12 березня о 12:00, пав.1, Міжнародний Виставковий Центр

             

Більш детальну інформацію про виставки та їх програму заходів можливо знайти на офіційних сайтах: www.kiff.kiev.ua та www.mtkt.kiev.uа, а також на сторінці в FB: www.facebook.com/Kiff.Ua/.

 

Дирекція реклами та PR компанії «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»: (044) 461-93-44, e-mail: anna@kmkya.kiev.ua, Анна Данченко, adv@kmkya.kiev.ua, Олена Горбаток.

 


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье